Kontakt oss

/Kontakt oss
Kontakt oss2018-03-15T19:06:33+00:00

TALA AS

TALA er et reklamebyrå i Valdres som tilbyr et bredt spekter av tjenester tilknyttet markedsføring. Felles for tjenestene er at de bidrar til at din bedrift blir synligere og lettere tilgjengelig for potensielle kunder. Forutsetningen vår er at det skal være lønnsomt for deg.

Dan Olaf Johannessen Rostad, Ben Ormstad og Simen Valdemar Thorsrud er ansatt i selskapet. Alle med ulik stillingsprosent og primære arbeidsoppgaver. I tillegg er TALA tilknyttet et nettverk av bedrifter i reklamebransjen, hvor alle bistår hverandre etter behov.
TALA ble etablert av Simen Valdemar Thorsrud i mars 2014, og har i dag et kundeforhold med ca. 300 bedrifter.

Bedriften har kontor på Leira i Valdres. I andre etasje over lageret til Bohus Møbelhuset Leira.

Tlf. 958 26 757 | post@tala.no

Dan Olaf J. Rostad

Selger

469 54 366

dan@tala.no

Dan Olaf fra Hov i Land har salgserfaring fra telemarketing, så vel som butikksalg. Han er imøtekommende og passer godt inn i bedriften, ved å være svært opptatt av å gi kunden verdi og det å bygge relasjoner.

Dan har hovedansvar for salg.

Ben Ormstad

Innholdsprodusent

900 78 119

ben@tala.no

Ben fra Tigerstaden er sistemann inn, har en teknisk grad innen 3D Spilldesign, samt Bachelorgrad i Psykologi med fordypning i Personal- og Organisasjons-psykologi. Ved siden av TALA er han også publisert forfatter, og har lang erfaring med webutvikling og innholdsproduksjon; tekst, så vel som video.

Ben har hovedansvar for video- og tekstproduksjon.

Simen Valdemar Thorsrud

Daglig leder

958 26 757

simen@tala.no

Simen etablerte TALA i 2014 og har hatt markedsføring nærmest som en hobby de siste 12 årene. Arbeidserfaring fra flere større medier i Oslo, samt avisa Valdres og Valdresmagasinet. Arbeidserfaringen er underbygget av teori; kurs og studier innen markedsføring, ledelse, logistikk og økonomi.

Simen har ansvar for daglig drift, grafisk design, webdesign og stepper inn på de andre områdene etter behov.