Favicon, TALA
Tlf. 958 26 757post@tala.no

TALA

TALA er et medie- / reklamebyrå med kontor i Valdres og Hallingdal.
Vi skal distansere oss fra mengden ved å effektivisere arbeidsprosesser, redusere bruk av din tid, og ha minst like stort fokus på effekt og verdi, som det visuelle designet. Forutsetningen vi har til et samarbeid, er at det skal være lønnsomt for deg.
Elin Spildrejorde Tystad og Simen Valdemar Thorsrud er ansatt i selskapet. I tillegg er TALA tilknyttet et nettverk av bedrifter i reklamebransjen, hvor alle bistår hverandre etter behov.
TALA ble etablert av Thorsrud i mars 2014 og har i dag et årlig kundeforhold med med over 300 bedrifter.
Vi er en ledende aktør innen søkesynlige nettsider i Innlandet og har sterk posisjon på grafisk design, rådgivning og innholdproduksjon. I tillegg har vi utviklet og driver nettportalen iValdres.no, som gjør ca. 250 lokale bedrifter mer synlig ved søk på Internett og forenkler jobbletingen for tusenvis.
Da Hallingdøl og grafisk designer, Elin S. Tystad, ble ansatt i 2019, tok hun ikke bare med seg mye kompetanse innen grafisk design og visuell kommunikasjon. Vi fikk plutselig også et naturlig marked i Hallingdal.

Vår logo og profil

Vi skal som nevnt ha en litt annen tilnærming og tenke annerledes enn vår typiske konkurrent, når det kommer til arbeidsprosesser, løse problemstillinger og generelt håndtering av ulike prosjekter. Dette ønsker vi å vise gjennom vår profil.
Firmanavnet Tala har sammenheng med det å snakke/kommunisere på vår dialekt, det er kort og kan enkelt brukes i andre sammenhenger om vi velger å utvide vårt tjenestespekter med tiden.
Sommeren 2020 valgte vi å gjøre en profilendring med ny logo, dette kan du lese mer om i denne bloggposten.
Elin S. Tystad

Elin S. Tystad

Designer
Elin er TALAs grafiske designer.
Hun har bl.a. grunnfag i Kunsthistorie fra Universitet i Bergen, og en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Høyskolen i Drammen. Her lå hovedvekt på strategisk design gjennom fag som bedriftsprofilering, emballasjedesign, webdesign, merkevarebygging og kommunikasjonsstrategi.
Elin har med seg erfaring fra jobber som grafisk designer i Drammen kommune og mediegrafiker i Hallingdals lokalavis, Hallingdølen.
Elin er primærkontakt for kunder i Hallingdal.
Simen Valdemar Thorsrud

Simen V Thorsrud

Webdesign, rådgiver
Simen har jobbet i mediebransjen i 15 år og han anser markedsføring som sin viktigste interesse, også privat.
Utallige timer med testing, studier og kurs, har gitt høy kompetanse på mange områder i bransjen. Fra strategi og kampanjeutførelser, til webutvikling med spesielt god kunnskap på søkesynlighet.
Med rådgivning av flere hundre selskap og en referanseliste på godt over 200 hjemmesider, har han god kjennskap til de fleste bransjer og selskapsstørrelser.
Simen er primærkontakt for kunder i Valdres.
envelopephone-handsetmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram