Telefon

958 26 757

Epost

post@tala.no

Kontor

Markaveien 10, 2920 Leira
Gamlevegen 6, 3550 Gol

Post

Kinnvegen 17, 2930 Bagn

Andre produkter

iValdres.no
arsberetning.no

TALA

TALA er et medie- og reklamebyrå med kontor på Leira i Valdres og Gol i Hallingdal.

Felles for våre tjenester er at vi skal distansere oss fra mengden ved å effektivisere arbeidsprosesser, redusere bruk av din tid, og ha minst like stort fokus på effekt og verdi, som det visuelle designet. Forutsetningen vi har til et samarbeid, er at det skal være lønnsomt for deg.

Elin Spildrejorde Tystad og Simen Valdemar Thorsrud er ansatt i selskapet. I tillegg er TALA tilknyttet et nettverk av bedrifter i reklamebransjen, hvor alle bistår hverandre etter behov.

TALA ble etablert av Thorsrud i mars 2014 og har i dag et årlig kundeforhold med med over 300 bedrifter.

Vi er en ledende aktør innen søkesynlige nettsider i Innlandet og har sterk posisjon på grafisk design, rådgivning og innholdproduksjon. I tillegg har vi utviklet og driver nettportalen iValdres.no, som gjør 300 lokale bedrifter mer synlig ved søk på Internett og forenkler jobbletingen for tusenvis.

Ben Ormstad ble ansatt tidlig i 2017 og tok med seg en betydelig kompetanse på innholdsproduksjon inn i selskapet, i tillegg til å være svært fleksibel og lærevillig. Han er publisert forfatter og skriveferdighetene på norsk og engelsk holder høy klasse. Han er selvutnevnt datanerd med utdanning innen spilldesign, egen Youtube-kanal og mye erfaring med webdesign, lyd og video.

Da Hallingdøl og grafisk designer, Elin S. Tystad, ble ansatt i 2019, tok hun ikke bare med seg mye kompetanse innen grafisk design og visuell kommunikasjon. Vi fikk plutselig også et naturlig marked i Hallingdal.

Vår logo og profil

Vi skal som nevnt ha en litt annen tilnærming og tenke annerledes enn vår typiske konkurrent, når det kommer til arbeidsprosesser, løse problemstillinger og generelt håndtering av ulike prosjekter. Dette ønsker vi å vise gjennom vår profil.

Firmanavnet Tala har sammenheng med det å snakke/kommunisere på vår dialekt, det er kort og kan enkelt brukes i andre sammenhenger om vi velger å utvide vårt tjenestespekter med tiden.

Sommeren 2020 valgte vi å gjøre en profilendring med ny logo, dette kan du lese mer om i denne bloggposten.

Telefon

958 26 757

Epost

post@tala.no

Kontor

Markaveien 10, 2920 Leira
Gamlevegen 6, 3550 Gol

Post

Kinnvegen 17, 2930 Bagn

Andre produkter

iValdres.no
Arsberetning.no

Simen Valdemar Thorsrud, daglig leder og webdesign

Simen V. Thorsrud

Daglig leder

Simen etablerte TALA i 2014 og har hatt markedsføring nærmest som en hobby de siste 12 årene. Arbeidserfaring fra flere større medier i Oslo, samt avisa Valdres og Valdresmagasinet. Arbeidserfaringen er underbygget av teori; kurs og studier innen markedsføring, ledelse, logistikk og økonomi.

Simen har ansvar for daglig drift, webdesign, rådgivning og stepper inn på de andre områdene etter behov.

958 26 757 simen@tala.no

Elin S Tystad, Grafisk designer

Elin S. Tystad

Grafisk designer

Elin har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Høyskolen i Drammen og har blant annet jobbet som mediegrafiker i Hallingdølen. Hun har et godt øye for design, og har evnen til å sette form og farge etter kundens ønske.

Elin har hovedansvar for design og grafisk produksjon.

923 17 195 elin@tala.no

Våre tjenester

Grafisk design

Nettsider

Grafisk design

Grafisk design

Rådgivning / kampanjer innen markedsføring

Rådgivning / kampanjer

Tala lager nettsider med fokus på synlighet

Innholdsproduksjon