TALA, logo
Favicon, TALA
Tlf. 958 26 757post@tala.no

WEBDESIGN
Hjemmesider i alle prisklasser

-

TALA
Trygg, effektiv og fleksibel

TALA er et reklamebyrå, med kontor i Valdres og Hallingdal, som hjelper bedrifter med råd, design og utvikling av det meste innen profilering. Fra hjemmesider og digitale presentasjoner, til reklameartikler, logoer og visuelle profiler.
Gjennom de siste 7 årene har vi jobbet med over 400 bedrifter i de aller fleste bransjer, hvor en stor andel av disse har tilknytning til Valdres og Hallingdal.
TRYGG
TALA skal være en trygg samarbeidspartner som du kan stole på. Tilbud og løsninger skal være reelle og tydelig kommunisert, god kunnskap og kompetanse som du som kunde kan lene deg på, og en forutsetning for alle våre avtaler er at det lønnsomt for begge parter.
EFFEKTIV
TALA skal være en effektiv samarbeidspartner som bruker minimalt av din dyrbare tid og som gir mest mulig effekt for investeringen du gjør. Effektive prosesser, bred bransjeerfaring og god forretningsforståelse, gjør at vi kan utføre de fleste oppgavene for deg.
FLEKSIBEL
TALA skal være en fleksibel samarbeidspartner som tilpasser seg dine ønsker og budsjetter, ved å tilby produkter og tjenester i de fleste prisklasser.
Telefon
958 26 757
Kontor
Bagn, Valdres
Ål, Hallingdal
Simen Valdemar Thorsrud

Simen V. Thorsrud

Utvikler, rådgiver
Simen er daglig leder og eier av TALA.
Han har jobbet 15 år med ulike roller i mediebransjen og anser markedsføring som en av sine viktigste interesser.
Utallige timer med testing, studier og kurs, har gitt høy kompetanse på mange områder i bransjen. Fra strategi og kampanjeutførelser, til webutvikling med spesielt god kunnskap på søkesynlighet.
Med rådgivning av flere hundre selskap og en referanseliste på godt over 200 hjemmesider, har han opparbeidet bred bransjekunnskap og god forretningsforståelse.
Simen er primærkontakt for kunder i Valdres.
Elin S. Tystad

Elin S. Tystad

Designer
Elin er TALAs grafiske designer.
Hun har bl.a. grunnfag i Kunsthistorie fra Universitet i Bergen, og en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Høyskolen i Drammen. Her lå hovedvekt på strategisk design gjennom fag som bedriftsprofilering, emballasjedesign, webdesign, merkevarebygging og kommunikasjonsstrategi.
Elin har med seg erfaring fra jobber som grafisk designer i Drammen kommune og mediegrafiker i Hallingdals lokalavis, Hallingdølen.
Elin er primærkontakt for kunder i Hallingdal.
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-right