Loading...

SEO – Søkemotoroptimalisering

/SEO – Søkemotoroptimalisering
SEO – Søkemotoroptimalisering2018-04-25T10:55:33+00:00

Søkemotoroptimalisering (SEO) av TALA

Søkemotoroptimalisering, også forkortet SEO, er et begrep for tiltak man gjør på en nettside for å rangere høyere i søkeresultatene til Google og andre søkemotorer.

I Valdres og omegn er TALA ganske alene om kompetansen på SEO.

Hvis du gjør noen produkt-, tjeneste- eller bransje-søk rettet mot Valdres, ser du fort at det er nettportalen iValdres.no (og andre nettsider bygget av TALA) som kommer øverst i søkeresultatene. iValdres.no er vår beste referanse, som er toppresultatet ved søk mot rundt 200 bransjer i Valdres.

Vi kan gjøre veldig mange tiltak på nettsiden for at du skal rangere høyere. For eksempel endring i programkode, smartere plassering av viktige søkeord, formulering av tekst, linker inn til siden, m.m.
Enkelt forklart lager vi den undersiden Google mener svarer best på et konkret søk. Deretter «hjelper» vi Google litt med å skjønne at denne siden faktisk er best.

Hvorfor er SEO viktig?

SEO-begrepet er godt kjent – av god grunn.

I søkemotorer som Google kan du betale for en plassering på toppen av søkeresultatet. I realiteten er det derimot den nettsiden som ligger øverst i det organiske søkeresultatet (altså ikke annonser) som blir mest sett og besøkt. Ser vi bort ifra arbeidet som må gjøres for å oppnå denne plasseringen, så kan du få «gratis» besøk til nettsiden i flere år.

Legg igjen navn og nummer så tar vi kontakt med deg


Dette driver TALA med:

Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
www.iValdres.no
www.iGjovik.no