Loading...

Strategi, råd og analyse

/Strategi, råd og analyse
Strategi, råd og analyse2018-04-25T10:54:39+00:00

Råd, strategi og analyse av markedsføring

TALA hjelper en rekke bedrifter med strategi, råd og analyse av markedsføring, på ulikt nivå.

Med digitaliseringen av samfunnet og sosiale medier sitt inntog i folks liv, har mulighetene for profilering blitt utallige. Samtidig har antallet kjeltringer og slitsomme selgere i bransjen økt enormt.

Hovedmålet vårt er at du skal få mest mulig igjen for brukte annonsekroner og arbeidstimer knyttet til profilering. Alle de nye mulighetene har gjort det betydelig mer kostnadseffektivt å profilere seg enn tidligere. Dessverre er konsekvensen at det har blitt vanskeligere for den gjennomsnittlige bedriftsleder å få oversikt.

Detaljerte analyser av annonser og bedriftens nettside, kombinert med mange års erfaring fra reklamebransjen, gjør at vi er trygge på at våre tjenester gir deg verdi og øker markedsføringens lønnsomhet.

Vi hjelper våre kunder på ulike nivå, avhengig av dine behov og ønsker:

1. Helhetlig plan og strategi

Vi tar en større rolle i både planlegging og utførelse av helhetlige markedsplaner. Ved å ha en rød tråd over en lengre periode er det enklere å nå langsiktige mål, arbeidet med markedsføringen blir mer effektivt og det er lettere å få gode priser.

Ved å sette en plan bestemmer du ikke nødvendigvis bare hvor du skal annonsere. Du går igjennom hele bedriftens markedsføring. Fra bedriftens helhetlige profil og plassering, til intern-markedsføring og forhold til andre aktører.

2. Effektive kampanjer

Mange kunder benytter oss til å sette opp konkrete kampanjer – både påvirkende reklame, merkevarebygging og ved behov for ansettelser.

Først går vi igjennom hva du ønsker å oppnå med kampanjen, målgrupper og budskap. Så innhenter vi priser og setter opp et forslag til kampanje.

3. Vil bare slippe slitsomme selgere

Andre kunder bruker oss, mer eller mindre, for å unnslippe slitsomme selgere. For en liten årlig kostnad henviser du alle selgere til oss, så filtrerer vi ut de henvendelsene som kan være av interesse.

Legg igjen navn og nummer så tar vi kontakt med deg


Dette driver TALA med:

Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
www.iValdres.no
www.iGjovik.no