Loading...
Strategi, råd og analyse 2017-06-06T18:02:01+00:00

Råd, strategi og analyse av markedsføring

TALA hjelper en rekke bedrifter med strategi, råd og analyse av markedsføring, på ulikt nivå.

Med digitaliseringen av samfunnet og sosiale medier sitt inntog i folks liv, har mulighetene for profilering blitt utallige. Samtidig har antallet kjeltringer og slitsomme selgere i bransjen økt enormt.

Hovedmålet vårt er at du skal få mest mulig igjen for brukte annonsekroner og arbeidstimer knyttet til profilering. Alle de nye mulighetene har gjort det betydelig mer kostnadseffektivt å profilere seg enn tidligere. Dessverre er konsekvensen at det har blitt vanskeligere for den gjennomsnittlige bedriftsleder å få oversikt.

Detaljerte analyser av annonser og bedriftens nettside, kombinert med 12 års erfaring fra reklamebransjen, gjør at vi er trygge på at våre tjenester gir deg verdi og øker markedsføringens lønnsomhet.

Helhetlig plan og strategi

For en del av våre kunder hjelper vi med å plassere markedsføringsbudsjett i helhetlig markedsplaner, med bakgrunn i klare strategier, behov og ønsker du som bedriftsleder har.

Planene gjør at du kan bruke mindre tid på kontinuerlig jobbing med markedsføring, i tillegg til at du får mer igjen for det totale budsjettet. Det kan også bidra til å gi deg bedre rabatter og annonsepriser.

Ved å sette en plan bestemmer du ikke nødvendigvis bare hvor du skal annonsere. Innholdsproduksjon til nettsider og sosiale medier, forhold til lokale medier, intern markedsføring og fokus på budskap er noen av de andre faktorene.

Vil bare slippe slitsomme selgere

Andre kunder bruker oss, mer eller mindre, for å unnslippe slitsomme selgere. Som reklamekontakt henviser de alle samtaler til oss, så filtrerer vi ut de henvendelsene som kan være av interesse.
Hva kan TALA hjelpe deg med?

Tala utvikler nettsider
Grafisk design
Råd, strategi og analyse av markedsføring
Har utviklet iValdres.no
SEO - søkemotoroptimalisering
Annonsering
Tala hjelper deg med innholdsproduksjon; tekst, foto og video
Har utviklet iGjovik.no