TALA, logo
Favicon, TALA
Tlf. 958 26 757post@tala.no

WEBDESIGN
Hjemmesider i alle prisklasser

Visuell kommunikasjon med fokus på effekt og verdi

GRAFISK DESIGN
Identitet og formål gir verdi

Det at din bedrift har en tydelig logo og en klar visuell profil vil gjøre det lettere for kundene å huske, gjenkjenne og legge merke til selskapet ditt. Det oppleves mer profesjonelt, bidrar til å bygge tillitt og du kan faktisk spare tid på utarbeidelse av materiell senere.
Kanskje du nå skal investere i profilering av firmabiler, ny brosjyre, annonser eller emballasje på produktene dine. Er presentasjonen så profesjonell som du ønsker? Kommer de riktige budskapene godt nok frem? Passer dette med selskapets profil ellers? Hvordan får du best effekt av produksjonen som skal gjøres?
Dette er problemstillinger vi i TALA jobber med daglig og vi hjelper gjerne deg igjennom hele prosessen. Vi tilpasser oss ditt budsjett, har effektive prosesser og har respekt for at din tid er dyrbar.
Med gode samarbeidspartnere og avtaler, kan vi også hjelpe deg med produksjonen av reklamemateriell, foliering av kjøretøy og vindu, annonsekjøp m.m.
Jeg hjelper deg gjerne mot en tydeligere profil slik at budskapet ditt kommer klart frem, og du får mest mulig effekt av de tiltakene du gjør.
Elin S. Tystad

Elin S. Tystad

Designer

Eller la oss kontakte deg

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-right