Favicon, TALA
Tlf. 958 26 757post@tala.no

Innholdsproduksjon

Innhold er det “nye” store innen markedsføring. Med godt, relevant og engasjerende innhold, vil din bedrift bli mer synlig og interessant for nye og eksisterende kunder.
Innholdsproduksjon - tekst

Tekst

For deg som ønsker profesjonelt tekstinnhold til nettside, artikler, reportasjer eller reklamemateriell. Vi hjelper deg med stil og vinkling for å treffe og engasjere din målgruppe, slik at du blir lagt merke til.
Innholdsproduksjon - foto

Foto

For deg som trenger bilder av høy kvalitet til markedsføring, brosjyrer og hjemmeside, kan du dra nytte av vårt samarbeid med gode fotografer. Vi sørger for at bildene underbygger ditt budskap og passer inn i din visuelle profil.
Innholdsproduksjon - video

Video

Med erfaring innen videoproduksjon i form av reklamesnutter, mindre omfattende reportasjer, intervjuer og lignende, tilbyr vi deg kostnadseffektiv realisering av dine videobehov.
Innholdsproduksjon - lyd

Lyd

Vi har lang erfaring innen produksjon av musikk, lydeffekter og atmosfæriske bakgrunnslyder, samt innspilling av tale til video-voice over såvel som lydbøker.
Simen Valdemar Thorsrud

Simen V Thorsrud

Webdesign, rådgiver

Eller la oss kontakte deg

De fleste av oss ønsker å skaffe mer kunnskap og informasjon om det vi skal kjøpe i dag, sammenlignet med kun noen få år tilbake. Spørsmålet er hvor dine kunder finner denne informasjonen? I dine digitale kanaler eller hos konkurrenten din?

Relevant, engasjerende og informativt innhold kan også gjøre deg mer synlig og påvirke nye kunder om at det du tilbyr er interessant for dem. Være seg at innholdet ditt gjør deg mer synlig ved søk på Internett, eller at innholdet ditt er så bra at kunder, samarbeidspartnere og ulike mediekanaler hjelper deg med å dele innholdet.

TALA har egne innholdsprodusenter ansatt og samarbeider med flere dyktige frilansere på enkelte områder. Vi kan derfor hjelpe deg med alt av innhold i alle kanaler. Egne kanaler som bedriftens hjemmeside, reklamemateriell og sosiale medier, så vel som pressemeldinger og redaksjonelle annonser.

Profesjonelt og tydelig

Det er naturlig nok viktig at innholdet til din bedrift presenteres på en tydelig og profesjonell måte. Vår erfaring er at mange har så stor bransjekunnskap at det blir vanskelig å produsere innhold på kundens nivå.

Spredning

Engasjerende og interessant nok innhold ønsker andre å dele. Være seg at en kunde deler det i sosiale medier eller ved kaffebordet hos naboen, en lokalavis trykker det i avisen sin, eller en annen bedrift linker til innholdet.

Søkesynlighet

Internett, med Google i spissen, er den viktigste kanalen vi har for å skaffe informasjon. Med godt nok innhold, presentert på riktig måte, vil du bli mer synlig når folk søker etter dine produkter / tjenester.

envelopeusersphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-rightcrop