Loading...

Innholdsproduksjon

/Innholdsproduksjon
Innholdsproduksjon2018-04-25T10:55:39+00:00

Innholdsproduksjon til alle kanaler

TALA kan hjelpe deg med innholdsproduksjon til alle kanaler, både tekst, foto og film.

Ønsker du at bedriften din skal nå ut til flere potensielle kunder, med et budskap og en presentasjon de forstår og du kan stå inne for?

TALA har egne innholdsprodusenter ansatt og samarbeider med flere dyktige frilansere på enkelte områder. Vi kan derfor hjelpe deg med alt av innhold til egne kanaler, være seg nettsider, brosjyrer, sosiale medier e.l.

Type innhold vi produserer varierer basert på hva slags markedsføring du er ute etter. I de fleste tilfeller står vi for både tekst, foto og video. For å illustrere hva innholdsproduksjon konkret kan bety, la oss se på tre ulike muligheter:

1. Søkeoptimalisering

Én av TALA sine spesialiteter er å øke synlighet på nettet ved å optimalisere innhold for søkemotorer – da spesielt vinklet mot Google. Ved å forfatte tekst på teknisk korrekt måte, som kombineres med annet innhold, beviser vi for Google at innholdet ditt er relevant, nyttig, og av høy verdi for de som søker etter nøyaktig det du har å tilby.

Innholdet kan publiseres på deres egen nettside eller gjennom andre kanaler, avhengig av ønske og hva som er mest hensiktsmessig. Vi er tilknyttet flere aktuelle kanaler/nettsider med svært høy rangering hos Google.

Resultatet er at din bedrift blir bedre synlig ved de riktige søkene på Google – eksempelvis når potensielle kunder søker informasjon om produkter og tjenester du tilbyr.

2. Viral spredning

Vår erfaring gjør at vi kan hjelpe deg med produksjon av innhold som med større sannsynlighet vil gi «viral spredning» – innhold som engasjerer og folk ønsker å dele i sosiale medier, blogger og andre medier.

Spredningen gjør at ditt innhold og din bedrift når ut til en større gruppe mennesker og bedrifter.

3. Tydelighet

Kanskje har allerede du eller bedriften din en nettside. I enkelte tilfeller ser vi at mange bedriftsnettsider sliter med å få fram budskapet om hva de faktisk tilbyr kunder av tjenester og produkter. Det kan være tekst som er kronglete skrevet, dårlige bilder som dårlig representerer tjenestene, eller at hele nettsidestrukturen rett og slett er vanskelig for kunder å navigere.

TALA kan derfor hjelpe deg med å «rydde opp» i rotet, enten det gjelder tekst, bilder eller strukturen på nettsiden.

Legg igjen navn og nummer så tar vi kontakt med deg


Dette driver TALA med:

Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
www.iValdres.no
www.iGjovik.no