Innholdsproduksjon

Innhold er det “nye” store innen markedsføring. Med godt, relevant og engasjerende innhold, vil din bedrift bli mer synlig og interessant for nye og eksisterende kunder.

Tekst- og innholdsproduksjon i Innlandet

Tekst

For deg som ønsker profesjonelt tekstinnhold til nettside, artikler, reportasjer eller reklamemateriell. Vi hjelper deg med stil og vinkling for å treffe og engasjere din målgruppe, slik at du blir lagt merke til.

Foto / fotograf i Valdres og Innlandet

Foto

For deg som trenger bilder av høy kvalitet til markedsføring, brosjyrer og hjemmeside, kan du dra nytte av vårt samarbeid med gode fotografer. Vi sørger for at bildene underbygger ditt budskap og passer inn i din visuelle profil.

Videoproduksjon i Valdres / innlandet

Video

Med erfaring innen videoproduksjon i form av reklamesnutter, mindre omfattende reportasjer, intervjuer og lignende, tilbyr vi deg kostnadseffektiv realisering av dine videobehov.

Lyd og audio i Valdres / innlandet

Lyd

Vi har lang erfaring innen produksjon av musikk, lydeffekter og atmosfæriske bakgrunnslyder, samt innspilling av tale til video-voice over såvel som lydbøker.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat!

Simen Valdemar Thorsrud, daglig leder og webdesign

Simen V. Thorsrud

Daglig leder

958 26 757
simen@tala.no

Vi tar gjerne en uforpliktende prat!

De fleste av oss ønsker å skaffe mer kunnskap og informasjon om det vi skal kjøpe i dag, sammenlignet med kun noen få år tilbake. Spørsmålet er hvor dine kunder finner denne informasjonen? I dine digitale kanaler eller hos konkurrenten din?

Relevant, engasjerende og informativt innhold kan også gjøre deg mer synlig og påvirke nye kunder om at det du tilbyr er interessant for dem. Være seg at innholdet ditt gjør deg mer synlig ved søk på Internett, eller at innholdet ditt er så bra at kunder, samarbeidspartnere og ulike mediekanaler hjelper deg med å dele innholdet.

TALA har egne innholdsprodusenter ansatt og samarbeider med flere dyktige frilansere på enkelte områder. Vi kan derfor hjelpe deg med alt av innhold i alle kanaler. Egne kanaler som bedriftens hjemmeside, reklamemateriell og sosiale medier, så vel som pressemeldinger og redaksjonelle annonser.

Andre tjenester

Tala lager nettsider med fokus på synlighet

Nettsider

Grafisk design

Grafisk design

Rådgivning / kampanjer innen markedsføring

Rådgivning / kampanjer