Loading...
Innholdsproduksjon 2017-06-06T18:02:24+00:00

Innholdsproduksjon til alle kanaler

TALA kan hjelpe deg med innholdsproduksjon til alle kanaler, både tekst, foto og film.

Ønsker du at bedriften din skal nå ut til flere folk?

Én av TALA sine spesialiteter er å øke synlighet på nettet ved å optimalisere innhold for søkemotorer – da spesielt vinklet mot Google. Ved å forfatte tekst på teknisk korrekt måte beviser vi for Google at innholdet ditt er relevant, nyttig, og av høy verdi for de som søker etter nøyaktig det du har å tilby.

Resultatet blir at ditt innhold rangeres høyt opp på resultatlista til Google når noen søker etter din type bransje, bedrift eller produkter – dermed får du flere kunder.

Type innhold vi produserer varierer basert på hva slags markedsføring du er ute etter. I de fleste tilfeller står vi for både tekst, foto og video. For å illustrere hva innholdsproduksjon konkret kan bety, la oss se på tre ulike muligheter:

1. Søkeoptimalisering

TALA kan produsere søkeoptimaliserte artikler av høy kvalitet for bedriften din. Dette bør være et interessant emne knyttet til en tjeneste eller produkt dere tilbyr. For eksempel en artikkel med tips om hvordan male hytta, med intervju av en profesjonell maler fra malebutikken din.

Et annet alternativ er dersom dere har egen nettside, men er misfornøyd med den nåværende rangeringen den får når folk søker på deres type produkt eller tjeneste. I så fall kan TALA omskrive eller skrive ny tekst på siden deres, slik at innholdet optimaliseres for Google.

2. Viral spredning

«Viral spredning» betyr rett og slett at vi kan produsere innhold (artikler, videoer, etc.) for bedriften din som deretter deles på forskjellige populære sosial media – som for eksempel Facebook, Twitter og andre aktuelle nettbaserte, sosiale plattformer.

Vi kan også tilby deg en firmaprofil på den populære bedriftskanalen iValdres.no, som har høy Google-autoritet og troverdighet. Med en profil her vil du betydelig øke din tilgjengelighet blant bedrifter i Valdres.

3. Tydelighet

Kanskje har allerede du eller bedriften din en nettside. I enkelte tilfeller ser vi at mange bedriftsnettsider sliter med å få fram budskapet om hva de faktisk tilbyr kunder av tjenester og produkter. Det kan være tekst som er kronglete skrevet, dårlige bilder som dårlig representerer tjenestene, eller at hele nettsidestrukturen rett og slett er vanskelig for kunder å navigere.

TALA kan derfor hjelpe deg med å «rydde opp» i rotet, enten det gjelder tekst, bilder eller strukturen på nettsiden.
Hva kan TALA hjelpe deg med?

Tala utvikler nettsider
Grafisk design
Råd, strategi og analyse av markedsføring
Har utviklet iValdres.no
SEO - søkemotoroptimalisering
Annonsering
Tala hjelper deg med innholdsproduksjon; tekst, foto og video
Har utviklet iGjovik.no