Loading...

Nettsider

/Nettsider
Nettsider2018-04-25T10:55:28+00:00

TALA bygger nettsider / hjemmesider

Vurderer du å investere i ny nettside til din bedrift, eller er det kanskje på tide å oppdatere den gamle? TALA på Leira i Valdres bygger nettsider i de fleste prisklasser.

På mange måter begynner markedsføring og profilering av en bedrift med en hjemmeside.

  • Så sant den er bygget riktig, vil en nettside gjøre deg synlig når nye kunder leter/søker etter noen som tilbyr dine produkter/tjenester.
  • Hjemmesiden fungerer som en digital brosjyre, hvor jungeltelegrafen kan utnyttes til det maksimale. Det er greit nok at naboen på hytta er fornøyd med arbeidet ditt, men mange vil likevel ha litt mer informasjon før de kontakter deg.
  • Digital annonsering er i de fleste tilfeller veldig kostnadseffektivt. Nettsiden din fungerer som en salgskanal, hvor du kan henvise folk fra de ulike annonsekanalene.
  • For butikker og andre bedrifter med mye besøk er det ikke ukjent at telefonen kan gå varm med spørsmål om åpningstider og andre detaljer. En nettside med denne informasjonen vil lette på trykket.

Firmaside på Facebook, så hvorfor egen hjemmeside?

Vi får jevnlig spørsmål om bedriften trenger egen hjemmeside, når man jo har firmaside på Facebook. Svaret er ofte ja.

Facebooksider er fantastisk bra for å kommunisere med eksisterende kunder, samt annonsere og påvirke nye målgrupper. Verdien du derimot ikke får med en Facebookside, er tilgjengelighet ved søk.

I dag bruker de fleste søkemotoren Google, også når de skal finne tilbydere av ulike produkter og tjenester. På mange måter har Google blitt den nye telefonkatalogen. En Facebookside gjør deg dessverre ikke spesielt godt synlig når folk søker etter dine produkter og tjenester på Internett og Google – men det gjør en nettside som er riktig bygd.

Synlighet – TALA sin spisskompetanse

For at du skal bli synlig ved søk på nettet, har vi tidligere poengtert at en nettside må være riktig bygd.

Faktisk er det slik at de fleste bedrifter som lager nettsider i dag, ikke har fokus på SEO og søkesynlighet. I Valdres og omegn er TALA den bedriften med best kunnskap på dette feltet.

Det er mange titalls faktorer og tiltak vi har fokus på ved bygging av nettsider, som gjør hjemmesiden bedre synlig ved søk.

Vår beste referanse på området er iValdres.no, et nettportal som er toppresultat på Google ved søk mot rundt 200 bransjer i Valdres!

Hva koster en nettside?

Prisen på en nettside er som prisen på en bil. Det avhenger av hva du trenger og ønsker.
Aktører som tilbyr fastpriser på nettsider gjør det ofte med bakgrunn i faste maler. Dette går blant annet på bekostning av synlighet.

TALA kan hjelpe deg med nettsider i de aller fleste prisklasser.

  • Når vi vet mer om hva du ønsker, trenger og ser for deg, kan vi komme med et ganske konkret pristilbud på en skreddersydd nettside. Denne vil være optimalisert for søkesynlighet.
  • I tillegg tilbyr vi rimeligere nettsider som er delvis optimalisert for søk. Her er designet noe enklere, men fortsatt moderne. Disse nettsidene er basert på maler.

Alle våre nettsider er selvfølgelig brukervennlige på alle plattformer: mobil, lesebrett og pc. De er også tilknyttet analyseverktøy, for effektive analyser av reklame og annen profilering.

Byggmester Ranheim AS

Valdresskigard

FG Bygg AS

Vyrk As

Grønolen Fjellgard

Mikkjel Fønhus

Evt. legg igjen navn og nummer så tar vi kontakt med deg

Tilbakemelding fra noen av våre kunder

Vi er 100 % fornøyd med hjemmesiden TALA har bygget til oss. Den er akkurat som vi har lyst på, og veldig fin. Men det hjelper ikke å være den fineste hjemmesiden hvis folk ikke finner oss, men med TALAs hjelp ble vi i tillegg veldig godt synlige. Folk finner oss med én gang de søker etter vår bransje på Google, noe som var hovedpoenget.

Alt i alt vel anvendte kroner!

Jeg er godt fornøyd med hjemmesiden jeg fikk fra TALA; det ble en mye bedre side enn jeg hadde før, både raskere og bedre tilpassa smarttelefoner. Mange av kundene mine synes også den er veldig fin. I tillegg er det veldig kjekt at jeg kan endre bilder når jeg trenger det – TALA legger ut de oppdaterte bildene med én gang.

Kristen Stavdahl, Naturkunst

Vi er godt fornøyd med hjemmesiden TALA laget til oss, og vi hadde et godt samarbeid underveis. I tillegg har vi fått positiv respons på nettsiden fra andre, blant annet fra en som jobber med markedsføring og lignende som en kveld hadde gått igjennom forskjellige nettsider på Beitostølen, og syntes vår hjemmeside var meget god.

Tor Erik Grønolen , Grønolen Fjellgard

Hjemmesiden vi fikk av TALA er oversiktlig og lettvint å finne fram på. Vi får rask oppfølging når det er noe, og fått mye kyndig opplysning om hva vi bør legge in som kriterier for en god hjemmeside osv. Vi har ingenting å utsette på arbeidet, og er fornøyde.

Nettsiden vi fikk av TALA er adskillig bedre enn den vi hadde, og det er veldig bra vi har tilgang til å legge inn nytt stoff selv.

Åse Østgård Hagen, Mikkjel Fønhus foreningen

Sjekk ut vår nye flotte nettside: https://www.fg-bygg.no/

Takk til Simen og Tala AS for et godt stykke arbeid.

Torstein Øyhus, FG Bygg AS

Dette driver TALA med:

Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
Les mer
www.iValdres.no
www.iGjovik.no