Favicon, TALA
Favicon, TALA
Kunde
Innlandet Fjellhytter

Innlandet Fjellhytter

Firmaet utvikler hytter, og ønsket en moderne og stilfull visuell profil. For å skille seg litt fra det «koselige» uttrykket mange i dette segmentet velger, prøvde vi å finne et noe strammere og mer unikt uttrykk. I tillegg til navnet ønsket kunde et ikon som også kan brukes alene ved behov. Dette krever at ikonet har en tydelig identitet og er lett å kjenne igjen.

For å skape identitet valgte vi å bruke initialene i ikonet. Ved å skråstille i’en og f’en fikk vi bokstavene til å ligne fjell. Prikken over i’en ble dermed en sol som enten står opp eller går ned over fjellkjeden. Et rent og enkelt, men tydelig og passende motiv for firmaets geskjeft. Kunde ønsket enkle, delikate farger, så vi havnet på grått og kobber. Uttrykket mykes opp noe av fontvalget.

Logoen brukes som hovedregel i horisontal form, men vi har også laget et høydeformat som kan brukes ved behov.

“I forbindelse med at en del av vårt selskap skulle begynne med utvikling av hytter, ønsket vi å lage egen logo for denne delen av bedriften. Jeg formidlet våre ønsker etter beste evne, og Elin tok notater og laget kort tid etter dette møtet flere alternativer som var helt i tråd med mine ønsker. Resultatet hun jobbet frem er jeg veldig fornøyd med, og det kommer flere oppgaver fra oss til Tala etter dette.”

Olav Qvale, Innlandet Fjellhytter

Flere referanser

Norsk Seterkultur

Sliperiet Bagn

Landsbyen Dokka

Haugrud Brønnboring AS

Valdres Energi

Valdres Energi Entreprenør

Se alle referanser
phone-handsetcrossmenuchevron-right