Favicon, TALA
Favicon, TALA
Kunde
PPT og OT nedre Hallingdal IKS
Kategori

PPT og OT nedre Hallingdal IKS

Pedagogisk-psykologisk tjeneste og oppfølgingstjenesten (PPT og OT) i nedre Hallingdal IKS er et interkommunalt selskap (IKS) med lokaler på Gol. PPT arbeider for å sikre likeverdig opplæring for alle barn, unge og voksne med særlige behov. OT gir råd og veiledning til ungdommer som står utenfor videregående opplæring.

De kontaktet oss med ønske om ny nettside som skulle være lett for dem å oppdatere og brukervennlig for publikum. Den største utfordringen til PPT og OT er at de har mange forskjellige målgrupper å nå ut til. Dette krever tydelig kommunikasjon slik at det faglige innholdet blir lettfattelig og tilgjengelig for alle. Det ble dermed her ekstra viktig med en tydelig og veiledende sidestruktur som lett lar bruker finne sin kategori/informasjon. En egen side ble dedikert til viktige skjemaer og nyttige lenker.

Vi fokuserte på et oppsett som oppleves som ryddig og gjenkjennbart, med tilnærmet likt design på alle hovedsidene. Istedenfor fotografier valgte vi deskriptive illustrasjoner for å underbygge hvert enkelt tema. Med fotografier av mennesker kan man risikere at noen målgrupper ikke føler seg representert, og mer generelle foto (naturbilder o.l.) gir liten mening. Grønnfargen fra logoen går igjen som nettsidens hovedfarge så avsenders identitet blir tydelig.

Se nettside

Flere referanser

Norsk Seterkultur

Sliperiet Bagn

Landsbyen Dokka

Haugrud Brønnboring AS

Valdres Energi

Valdres Energi Entreprenør

Se alle referanser
phone-handsetcrossmenuchevron-right