Ben Ormstad
Skrevet av

Ben Ormstad

Dato

6.november 2019

iValdres.no – 300 bedrifter i Valdres tar ikke feil

Som en del av veien mot å skaffe nye kunder, bestiller flere og flere lokale bedrifter i Valdres firmaprofil på nettportalen iValdres.no. De benytter minimalt med tid og penger for å få en egen underside på iValdres – kun dedikert til sin egen bedrift. I løpet av kort tid havner de blant toppresultatene på Google i sin bransje og nyter godt av en økning i henvendelser.

Det er lett å bli motløs når du som bedriftsleder skal markedsføre bedriftens tjenester på Internett for å få tak nye kunder. For hvordan skal dere klare å bli synlige i mengden av reklame og irrelevant informasjon som flyter rundt i det digitale havet? Og hvor mange titusener av kroner må kastes i sluket før dere oppnår akseptable resultater?

For lokalbedrifter i Valdres finnes det i hvert fall ett alternativ som har vist seg å være veldig nyttig: Firmaprofil på iValdres.no.

Synlighet med konkrete resultater

Firmaprofil på iValdres - Rimelig synlighet ved søkEn firmaprofil på iValdres.no er en kostnadseffektiv måte å gjøre bedriften din godt synlig ved søk på Internett. Dette har over 300 fornøyde Valdresbedrifter allerede erfart – og fortsetter å erfare år etter år. Da tjenesten ikke fornyes automatisk, er det å fortsette videre et valg de aktivt må ta hvert år.

Vi mener hovedårsaken til at folk blir med er at annonsekostnaden er så lav, i tillegg til at den gode søkesynligheten og plasseringen de oppnår er helt konkret – du kan selv gå inn og se hvilken rangering du til enhver tid har på Google.

De fleste av oss bruker Google når vi søker etter noe, da vet vi allerede hvor stor effekt Google har på hva vi finner og hvilke valg vi tar på bakgrunn av dette.

Derfor er det viktig å være blant de øverste resultatene når dine potensielle kunder sitter foran skjermen og søker etter aktører i din bransje her i Valdres. Dette blir du med iValdres i ryggen.

Les mer om annonsemulighetene på iValdres

Like muligheter for alle – uansett størrelse

Med lik pris og lik synlighet uansett hvor stor eller liten bedriften din er, sørger iValdres.no for at ingen blir utelatt. Både nisjebutikken på hjørnet og det veletablerte håndverkerfirmaet har like gode muligheter til å bli synlige for potensielle kunder.

Siden årsprisen er såpass lav og tjenesten ikke fornyes automatisk, betyr det at i aller verste fall – hvis det viser seg at du ikke får noe som helst ut av tjenesten – så har du ikke tapt mer enn rundt 3000,-. Inngangen til å prøve tjenesten er derfor lav, og verdien du får igjen for det kan være skyhøy.

Et rimelig alternativ til nettside

Firmaprofil på iValdres.no er et godt supplement til en egen nettside, ved å gjøre deg synlig. Noen av kundene våre anser firmaprofilen som et rimelig alternativ til egen hjemmeside – mye av den samme informasjonen, samt en form for knutepunkt på nettet.

I firmaprofilen får dere:

  • Beskrivelse av bedriftens tjenester
  • Logo og bilder
  • Kontaktinformasjon
  • Åpningstider
  • Kart med adresse
  • Linker til hjemmeside, sosiale medier og andre aktuelle steder på Internett

Ikke nøl med å komme innom oss på Leira, slå på tråden eller send oss en epost hvis du har lyst til å bli mer synlig ved søk på Internett.

Andre bloggposter