TALA, logo
Favicon, TALA
Tlf. 958 26 757post@tala.no
Simen Valdemar Thorsrud
Skrevet av
Simen Valdemar Thorsrud
Dato
03/09/2020
Kategori

Hjemmeside i Hallingdal

Går du med planer om ny hjemmeside til bedriften din, eller kanskje friske opp den du har? Med TALA får du en tilgjengelig, trygg og lokal samarbeidspartner som kjenner terrenget.

Vårt største konkurransefortrinn er søkesynlighet, noe du vil nyte godt av når kundene leter etter en bedrift som din.

I likhet med deg bruker kundene dine Internett og søkemotorer som Google til å finne svar på det meste. Verdien av å være synlig når noen søker etter en bedrift i din bransje er naturlig nok svært stor, og vi i TALA mener dette er det viktigste formålet med en hjemmeside.

Ja, de fleste nettsider er til en viss grad synlig ved et Googlesøk - for eksempel skal man gjøre mye galt om man ikke kommer opp når noen søker på firmanavn. Derimot konkurrerer du med alle andre om bransje-, tjeneste og produktsøk - hvor det som eksempel kun er noen få toppresultater for søk som "rørlegger i Hallingdal".

Nettsider i alle prisklasser

Du kan velge mellom malbaserte design, eller få siden skreddersydd i henhold til ditt firmas visuelle profil.

Ønsker du å bruke minst mulig tid på den nye siden selv, kan vi også være behjelplige med selve innholdet.

Vår erfaring fra snart 300 nettsider gjør prosessen ryddig og effektiv, og fokuset ligger alltid på at du skal føle deg ivaretatt og hørt.

Uansett hvilke budsjett du har, hvor omfattende siden skal være eller hva du ønsker å oppnå med hjemmesiden - så ønsker vi i TALA å hjelpe deg.

Ønsker du å motta et tilbud og forslag til nettsidedesign, så ta gjerne kontakt med meg på tlf. 958 26 757 eller simen@tala.no

Ønsker du å se på noen av hjemmesidene vi har laget for bedrifter i Hallingdal, så er dette noen eksempler:

Flere blogginnlegg

phone-handsetcrossmenuchevron-right