TALA, logo
Favicon, TALA
Tlf. 958 26 757post@tala.no

WEBDESIGN
Hjemmesider i alle prisklasser

Blogg - våre tanker, meninger, idéer, råd og tips.

Rådgivning
Selgere “fra” Google

Spørsmålet jeg nok oftest får fra kunder retter seg mot telefonselgere som tilbyr synlighet på Google – er dette noe jeg trenger? Generelt råd: vær skeptisk.

Grafisk design
TALA med ny logo og profil

Kalenderen viser sommer 2020 og TALA som selskap har rukket å bli 6,5 år. Vår gamle snakkeboble-logo har gjort sitt, nå var det dags med en fornyelse. Med dette lanserer vi vår nye profil og logo.

Webdesign
Hjemmeside i Hallingdal

Går du med planer om ny hjemmeside til bedriften din, eller kanskje friske opp den du har? Med TALA får du en tilgjengelig, trygg og lokal samarbeidspartner som kjenner terrenget.

Innholdsproduksjon
Bruk av bilder på nettsider og sosiale medier

I økende grad henvender bedrifter seg til oss fordi de har fått et saftig krav for bruk av andre sine bilder og illustrasjoner. Da er det stort sett bare å bla opp, dessverre.

Rådgivning
Historier i markedsføring – Hvordan gjøres det?

En historie bringer med seg et menneskelig element i markedsføringen – noe det går an å kjenne seg igjen i. Dette i motsetning til vanlig reklame som lett kan oppfattes kynisk, plagsom og manipulerende.

Innholdsproduksjon
Historier i markedsføring – Hvorfor er det effektivt?

Det ligger programmert inn i genene våre å fatte interesse for historiefortelling. I tillegg til filmer og romaner er også markedsføring en mulighet som effektivt kan bære fram historier.

Rådgivning
300 bedrifter i Valdres tar ikke feil

En firmaprofil på iValdres.no er en rimelig måte å gjøre bedriften din godt synlig ved søk på Internett. Dette har over 300 fornøyde Valdresbedrifter erfart – og fortsetter å erfare år etter år.

Rådgivning
Google Ads - Målrettet reklameinvestering

Ingen forhåndsbetaling behøves. Du setter et budsjett – stort eller lite – og betaler bare hvis noen er interesserte nok til å klikke på annonsen.

Rådgivning
Annonsere i digitale eller tradisjonelle kanaler?

I mange år har store deler av det totale annonsevolumet i Norge flyttet seg fra tradisjonelle medier til det digitale. Likevel sverger mange fortsatt til de «gamle» løsningene. Hva er egentlig mest effektivt? Og hvorfor?

Webdesign
Ny nettside? Velg en som gjør deg synlig

En informativ, profesjonell og velfungerende nettside vil gi bedriften din verdi på flere områder, men hva er viktigst og hva bør du tenke igjennom når du skal bygge ny?

Grafisk design
Hva gjør egentlig en grafisk designer?

Visuell kommunikasjon, for enkelhetens skyld også kalt grafisk design, betyr kort sagt å formidle ideer/budskap gjennom tekst og bilder til en bestemt mottaker.

Rådgivning
Markedsplan – hvorfor det?

Du har tross alt gjort det bra i mange år, uten en markedsplan – hvorfor trenger du dette nå?

Webdesign
Hva er søkemotoroptimalisering / SEO?

Enkel tilgang på ufattelige mengder informasjon, gjør at kundene våre leser seg opp i økende grad selv. For at du skal bli synlig for dine kunder, bør du kjenne til begrepet SEO.

Grafisk design
Vår nye grafiske designer, Elin Spildrejorde Tystad

Med store glede kan vi introdusere dere for vår nye grafiske designer, Elin Spildrejorde Tystad!

phone-handsetcrossmenuchevron-right